Tarife cazare

CHECK-IN 14:00 CHECK-OUT 12:00

TARIFE CAZARE CU MIC DEJUN

APARTAMENT PREMIUM 150€
CAMERA DUBLA STANDARD 70€
SUITA FAMILY 130€
CAMERA DUBLA SUPERIOR 80€
CAMERA DUBLA PREMIUM 100€
Image

Facilitati cazare

Image
  • La etajul întâi , turiștii noștri se pot relaxa în livingul special pregătit, dotat cu o biblioteca unde pot citi cărți pe diferite teme și materiale turistice, se pot bucura de un foc făcut la șemineu.
  • copiilor le-am pregătit o cameră de joacă salină, unde vor descoperi jocuri interesante și jucarii de mai multe feluri, specifice vârstei.
  • Parcare subterana.

Sauna uscata - Jacuzzi

Clientii nostri pot beneficia gratuit la centrul SPA sauna si jacuzzi.
Image

Trăiți o experiență „KABAN-ică” la Vatra Dornei!
Alegeți camera care vi se potrivește cel mai bine!

Tu cum ți-ai închipui locul unde să-ți încarci bateriile?
Dacă ești indecis, pe de o parte dorindu-ți liniștea naturii, pe de alta, plimbările pe străduțele unui oraș, Kaban este ceea ce cauți! În ținutul pitoresc al Bucovinei, Kaban reprezintă un adevărat refugiu care oferă intimitatea și căldura unui chalet în mijlocul unui oraș de poveste, Vatra Dornei!
Fie că de abia ți-ai luat cheile de la recepție sau te întorci de la Telescaun, după o zi în care ai schiat și ai pierdut noțiunea timpului, atunci când deschizi ușa unei camere Kaban, accesezi de fapt un întreg univers care ți se dezvăluie în fața ochilor. Ai putea să crezi pentru o clipă că ești într-un chalet din Alpii elvețieni sau că te afli la poalele Mont Blanc-ului, în Franța. După ușile de lemn masiv, vopsite într-un albastru precum cerul Dornei vara, „bleu-ciel”, îți pot atrage atenția peretele zidit din piatră sau cel din lemn, tavanul din grinzi de lemn de care atârnă o lustră cu abajur din cupru, cu modele geometrice 3D și lămpile vintage. În oglinda cu funie marinărească, retro, se reflectă draperiile crem, în pliuri, și tablourile care înfățișează peisaje din Ținutul Dornelor.
Amestecul de lemn și de piatră, melanjul de vintage și modern, tablourile, lămpile și oglinzile care recalibrează spațiul fac din Kaban un adevărat sanctuar al relaxării. În plus, boutique hotelul este “kids friendly”, unul în care copiii au la dispoziție un loc de joacă cu o mulțime de atracții specifice vârstei, precum și o salină artificială.
Toți cei care ne trec pragul se pot delecta cu lecturi, la Kaban fiind amenajată o bibliotecă vastă, unde chiar și cei mai exigenți oaspeți pot găsi o carte pe gustul lor, oferta fiind una variată: de la beletristică pentru copii și adulți, la materiale turistice! Și cum nu poate că nu există un loc mai potrivit de a citi decât în fața focului aprins dintr-un șemineu, la Kaban ai parte și de acest răsfăț exclusivist!

Apartament PREMIUM

Pentru 2 adulti
Mic dejun inclus
Image
Apartamentul PREMIUM este conceput astfel încât o familie formată din doi adulți și un copil să se simtă ca acasă. ....

Camera Dubla Standard

Pentru 2 adulti
Mic dejun inclus.
Image
Dubla Standard - Locația noastră dispune de 2 camere duble Standard. Cei care aleg o cameră dublă standard pot profita de ....

Suita Family

Pentru 2 adulți și 2 copii
Mic dejun inclus.
Image
Suitele Family - Pentru familii cu doi copii, punem la dispoziție aceste camere aflate la etajul doi, special făcute  să vă simțiți ca acasă. .....

Camera Dubla Superior

Pentru 2 adulti
Mic dejun inclus
Image
Camerele Duble Superior - sunt situate la al doilea nivel, unde se pot caza 2 adulți și un copil, unde  liniștea și confortul
.....

Camera Dubla Premium

Pentru 2 persoane
Mic dejun inclus
Image
Dubla Premium - este una din cele mai spațioase camere, unde se îmbină perfect lemnul cu piatra, într-o ambianță plăcută și relaxantă .....

Certificate de clasificare

© {2018} KABAN. All Rights Reserved. Designed for kaban.ro