Despre KABAN

Un loc de poveste cum este Vatra Dornei revendica existența unui boutique hotel pe măsură.

În ținutul pitoresc al Bucovinei în 2018 și-a deschis porțile Kaban, un adevărat refugiu care oferă intimitatea și căldura unui chalet în mijlocul unui oraș! Două terase cu expunere directă la Râul Dorna, amplasate deasupra apei, vă oferă oportunitatea de a savura o cafea sau un ceai ori de a va delecta cu un cocktail într-o oază de liniște, la umbra salciilor „plângătoare”.
Camerele duble și apartamentele, cu un design personalizat care îmbină tradiția și elementele inovative, vă vor face să uitați de griji și zgomot, și să vă simțiți „la bucovineni acasă”, indiferent dacă veniți din țară sau din străinătate.

Cine vizitează Kaban va avea parte de o experiență culinară aparte, bucatele tradiționale din meniul nostru fiind preparate din produse proaspete, provenite de la producătorii locali.
În plus, chefii noștri fac cele mai gustoase plăcinte „poale-n brâu”, colțunași și papanași cu dulceață de afine, paste după rețete italiene, bruschete franțuzești și alte delicatese din bucătăria internațională. Oaspeţii pot savura băuturile preferate la social barul hotelului și se pot relaxa la saună și jacuzzi.

De asemenea, complexul este ”kids friendly”, unul în care copiii au la dispoziție un loc de joacă cu o mulțime de atracții specifice vârstei, precum și o salină artificială.
Image

Clip Prezentare

Toți cei care ne trec pragul se pot delecta cu lecturi, la Kaban fiind amenajată o bibliotecă vastă, unde chiar și cei mai exigenți clienți pot găsi o carte pe gustul lor, oferta fiind una variată. Și cum nu poate că nu există un loc „mai special” de a citi decât în fața focului aprins dintr-un șemineu, la Kaban ai parte și de acest răsfăț exclusivist! Kaban a devenit „un tărâm de poveste” devenit posibil și palpabil în Ținutul Dornei grație unei echipe de arhitecți și constructori, a uneia de graphic design - TD Studio Cluj - și a multor meșteri artizanali locali, coordonați de Diana, medicul care și-a petrecut ultimii ani în spital - prin natura profesiei -, și pe șantierul de lucru. Și a lui Bogdan, care înainte de a fi ”Owner Kaban”, a făcut nopți albe pentru ca visul lui să se concretizeze și curse lungi de enduro, pentru ca toate temerile și grijile să se risipească la ”Finish”. Serviciile excelente sunt asigurate la Kaban de către un personal amabil și dedicat, format în spiritul ospitalității bucovinene. În zonă, pot fi practicate diverse activităţi de agrement, inclusiv schi, ciclism, enduro, off-road, alergare montană, tiroliană, paintball, echitație și pescuit. Scopul nostru „kabanic” este ca fiecare oaspete să rămână cu amintitri de neuitat, memorabile, și să se întoarcă cu drag în locul în care s-a simțit răsfățat cu adevărat. Vă așteptăm cu drag la Kaban, în Vatra Dornei!

Certificate de clasificare

© {2018} KABAN. All Rights Reserved. Designed for kaban.ro